نوشته شده توسط : shutterstock
مصرف یک عدد سیب در طول روز نه تنها نیاز مراجعه به پزشک را کمتر می‌کند باعث می‌شود فرد سریع‌تر وزن خود را از دست دهد. همچنین مصرف یک عدد سیب به همراه پوست ۴.۴ گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. خوردن سیب یا گلابی پیش از وعده‌های غذایی به کاهش قابل توجه وزن منجر می‌شود.
برخی از انواع میوه‌ها به کاهش وزن کمک می‌کنند اما چه میوه‌هایی دارای این خاصیت هستند؟

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) مصرف حداقل پنج وعده ۸۰ گرمی از انواع میوه‌ها و سبزیجات در طول روز خطر ابتلا به مشکلات جسمی را کاهش می‌دهد.

نتایج مطالعات اخیر حاکی از آن است که مصرف انواع خاصی از میوه‌ها می‌تواند به پایین آمدن وزن کمک کند. برخی از این میوه‌ها شامل موارد زیر است:

هندوانه: از آنجاییکه ۹۰ درصد وزن هندوانه آب است یکی از بهترین میوه‌ها جهت کاهش وزن است. در ۱۰۰ گرم از هندوانه تنها ۳۰ کالری وجود دارد. همچنین این میوه منبع خوبی از آمینو اسید به نام آرگینین است که کمک می‌کند چربی سریع‌تر سوخت شود. مصرف این میوه علاوه بر آنکه آب مورد نیاز بدن را تامین می‌کند موجب می‌شود فرد احساس سیری داشته باشد و کمتر بین وعده‌های غذایی میل به خوردن داشته باشد.

سیب:
مصرف یک عدد سیب در طول روز نه تنها نیاز مراجعه به پزشک را کمتر می‌کند باعث می‌شود فرد سریع‌تر وزن خود را از دست دهد. همچنین مصرف یک عدد سیب به همراه پوست ۴.۴ گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. خوردن سیب یا گلابی پیش از وعده‌های غذایی به کاهش قابل توجه وزن منجر می‌شود.

گریپ فروت:
این میوه حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدفولیک و پتاسیم است. همچنین گریپ فروت‌های صورتی و قرمز رنگ منبعی از ویتامین A و لیکوپن است که جداره‌های عروقی را از آسیب‌های اکسیدی حفظ می‌کند. مصرف نیمی از این میوه حدود نیم ساعت پیش از وعده‌های روزانه به فرد کمک می‌کند بیشتر احساس سیری داشته باشد.

موز:
گرچه یک موز متوسط حاوی ۲۷ گرم کربوهیدرات است می‌تواند به متوقف شدن افزایش وزن کمک کند زیرا تنها ۱۰۵ کالری دارد. همچنین موز با گرفتگی عضلانی مقابله کرده، از اسیدی شدن جلوگیری می کند و فشار خون را پایین نگه می‌دارد.

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی در گروه میوه‌ها قرار می‌گیرد و مملوء از آنتی اکسیدان است و می‌تواند به کاهش نگهداری آب کمک کند. علاوه بر این با مقاومت لپتین مقابله می‌کند. لپتین نوعی پروتئین است که مانع از کاهش وزن می‌شود. علاوه بر این مقداری بسیار پایین کالری در گوجه فرنگی وجود دارد.

منبع: ایسنا           http://www.asriran.com/fa/news/509979


:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock

دمنوش‌های گیاهی که به بدنتان گرما می‌بخشند

==============
دمنوش‌های گیاهی که به بدنتان گرما می‌بخشند

استفاده از برخی دمنوش‌های گیاهی سبب افزایش گردش خون و گرمایش در بدن می‌شود.

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از ادویه های مختلف در فصل سرد مفید است.

وی در ادامه اظهار داشت: مصرف ادویه ها باعث ایجاد گرما و افزایش گردش خون در بدن می شود.
 همچنین در فصل زمستان استفاده از زعفران موجب ایجاد گرمایش در بدن شده که توصیه می شود افراد هفته ای یکبار حتما از آن استفاده کنند.
 
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: هر چیزی که موجب تسریع گردش خون در بدن شود موجب افزایش
 حرارت بدن و ایجاد نشاط می شود و خواب را هم کاهش می دهد.
 
حیدری بیان کرد: استفاده از دمنوش بابا آدم همراه با عسل  در فصل سرما بسیار مفید است. همچنین دمنوش ترکیب زعفران، هل، چای کوهی نوشیدنی مفید در مصل سرما است.
 
وی تصریح کرد: چای کوهی، دارچین و زنجبیل یک دمنوش حرارت بخش است که در افراد مبتلا به فشار خون باید با احتیاط مصرف کنند.
 
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: نوشیدنی کامبوجا یک ترکیب فوق العاده انرژی زا، آرامش بخش و گرم کننده بدن است و همچنین استفاده از ترکیب آب گرم و عسل صبح ناشتا به باز شدن صدا، احیای تارهای صوتی و گرم شدن بدن‌کمک می کند.
 
حیدری اظهار داشت: ماساژ با روغن های خالص مختلف مثل ماساژ با روغن نارگیل، میخک و روغن های آرامش بخش که گرم کننده هستند مانند وانیل در فصل سرد توصیه می شود که برخی از آنها ضد درد ناشی از سرما هستند.
 
وی بیان کرد: افراد باید استفاده از غذاهای با طبع سرد در این فصول به حداقل برسانند مانند سیب زمینی و برنج که باید به همراه ادویه پلویی یا زعفران و مرغ و ماهی به دلیل طبع سرد همراه با ادویه مخصوص استفاده شود. همچنین استفاده از روغن های صنعتی  باید از برنامه غذایی حذف و روغن های مفید مانند روغن کنجد یا ارده کنجد جایگزین شوند.
 
این پژوهشگر طب سنتی اشاره کرد: پرتغال، نارنگی، خیار، هندوانه و موز جزو میوه های با طبع سرد هستند که توصیه می شود افراد در این فصل از میوه های گرم مثل انبه، نارگیل و آووکادو استفاه کنند. همچنین مصرف انار در کنار گلپر و نمک مفید تر است.
 
حیدری گفت: پنیر طبع سردی دارد و باید به همراه سیاه دانه، گردو و گوجه و خیار مصرف شود، همچنین بهترین صبحانه در فصل سرد استفاده از حلیم و ارده شیره است که به گرمایش و خونسازی بدن‌کمک می کنند‌.
 
وی یادآور شد: دمنوش گل زوفا، مرزنجوش، چای کوهی و آویشن یک ترکیب فوق العاده است که به افزایش گردش خون و درمان سرماخوردگی کمک می کند و حاوی آنتی بیوتیک است.
 
همچنین دمنوش ترکیبی چای سفید، هل سبز، هل باد و سنبل الطیب یک دمنوش مفید زمستانی است و استفاده از دمنوش گل گاوزبان، سنبل الطیب و  لیمو امانی به عنوان یک دمنوش آرامشبخش و گرم کننده بدن توصیه می شود.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران       http://www.asriran.com/fa/news/509949


:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock
این میوه سرشار از ویتامین ها وانواع مواد معدنی از جمله منیزیم، پتاسیم و فیبر است و برای سلامت دستگاه گوارش، پوست و مو و عملکرد بسیاری دیگر از اعضای بدن مفید است.
کارشناسان به افراد توصیه می کنند برای دریافت بهترین خواص میوه موز و نیز جلوگیری از افزایش قند خون حتما این میوه مغذی را در وعده صبحانه مصرف کنند.
 
بررسی ها نشان می دهند خوردن میوه موز به همراه کره بادام زمینی در وعده صبحانه می تواند مانع از افزایش قند خون شود.
 
این میوه سرشار از ویتامین ها وانواع مواد معدنی از جمله منیزیم، پتاسیم و فیبر است و برای سلامت دستگاه گوارش، پوست و مو و عملکرد بسیاری دیگر از اعضای بدن مفید است.
 
کارشناسان در عین حال توصیه می کنند به دلیل وجود خاصیت اسیدی در موز افراد آن را به همراه کربوهیدرات ها مصرف کنند تا خاصیت اسیدی این میوه به بدن آنها آسیب نرساند.
 
بدترین زمان برای خوردن این میوه پس از صرف کامل وعده غذایی بویژه شب‌ها است زیرا باعث گرسنگی و تحریک اشتها و علاقه به خوردن مجدد غذا می شود همچنین به دلیل قند بالا و عدم تحرک افراد در شبها این میوه می تواند باعث ابتلا به دیابت و افزایش وزن در آنها شود
 
منبع: جام جم سرا


:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()