نوشته شده توسط : shutterstock

================



:: برچسب‌ها: مارو خرگوش ,
:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock
مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از
سلول های سرطانی داشته باشند.

نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که کپسایسین، مولکولی که مزه تند را به مواد غذایی مانند فلفل می بخشد، می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد.

فلفل به مقابله با یک نوع مهاجم سرطان پستان می‌رود

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "آی‌بی‌تی"، مواد غذایی تند می توانند نقشی کلیدی در مقابله با برخی انواع مشخص از سلول های سرطانی داشته باشند. پژوهشگران دریافتند کپسایسین موجود در مواد غذایی تند می تواند به نابودی یک نوع مهاجم از سلول های سرطان پستان کمک کند.

تیمی از پژوهشگران در دانشگاه روهر بوخوم در آلمان به بررسی سلول های سرطانی کشت شده از نوع سرطان پستان منفی سه گانه، نوعی سرطان که تنها روش درمانی برای آن شیمی درمانی است، پرداخته اند. پژوهشگران دریافتند که گیرنده های خاص به نام TRPV1 به واسطه کپسایسین فعال می شوند.

تعداد زیادی از سلول های سرطانی محکوم به مرگ بوده و سلول های باقیمانده دیگر توانایی حرکت سریع را نداشته و از این رو، روند تقسیم هرچه آهسته‌تر دنبال شده و به طور قابل توجهی روند رشد سرطان کند شد. البته دریافت کپسایسین از مواد غذایی کافی نبوده و باید همراه با یک درمان پزشکی صورت بگیرد.

به گفته هانس هات، یکی از پژوهشگران ارشد حاضر در مطالعه، اگر قادر باشیم گیرنده های TRPV1 را با داروهایی خاص فعال کنیم، این شرایط می تواند به شکل گیری یک روش درمانی جدید برای این نوع خاص از سرطان منجر شود.

سرطان پستان منفی سه گانه یک زیر گروه از سرطان پستان محسوب می شود که فاقد سه گیرنده ای است که در دیگر انواع سرطان پستان وجود دارند. روش های درمانی موفق برای سرطان پستان بیشتر آن سه گیرنده را هدف قرار می دهند و از این رو غیبت آنها درمان نوع منفی سه گانه را دشوار می سازد. حدود 10 تا 20 درصد از سرطان های پستان به عنوان منفی سه گانه تشخیص داده می شوند. احتمال عود این نوع مهاجم نسبت به انواع دیگر سرطان پستان بیشتر است.

پیش از این، کپسایسین به واسطه ویژگی های دارویی خود مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهشی که در سال 2011 در تایوان انجام شد، نشان داد که این مولکول زمینه ساز آپوپتوز، یا خود تخریبی، در انواع مشخص از سلول های سرطانی پستان می شود. کپسایسین در برخی داروهای موضعی به عنوان مسکن درد نیز استفاده می شود.

----------------------------

http://www.asriran.com/fa/news/513009

================



:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock
مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.

رضا نوری متخصص تغذیه در گفت و گو با شگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه آهن در سلامت و تامین اکسیژن بدن تاثیر بسزایی دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و كبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود

وی درباره عوامل تاثیر گذار بر افزایش آهن بدن گفت: مواردی مانند بارداری، خستگی، مراحل رشد، از دست دادن خون در حین عمل جراحی و كم خونی باعث افزایش جذب آهن می شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه در زمان تامین کافی آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذایی گیاهی و حیوانی (گوشت) یافت می شود که نوشیدن چای و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسید کلرییریک، پلی فنل، ویتامین C، آنتی اسید با غذا، مكمل، كلسیم و فسفر جذب آن را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه پلی فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهای استخوانی می شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.  

نوری با اعلام اینکه نوشیدن چای باعث کاهش 10 درصدی حمله قلبی می شود، تصریح کرد: مصرف چای به دلیل وجود ماده فلاوونوئید مانع لخته شدن خون می شود.

وی افزود: عواملی مانند تعریق و ادرار زیاد، یبوست و خونریزی بیش از حد آهن بدن را دفع می کند.
---------------------------------
http://www.asriran.com/fa/news/513088
=====================



:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()